|
29/04/2024:
Blog: Lekker zoutarm koken |
Vol smaak! |
Nieuwscategorieën:
Home
|
Zout: het is een geliefde "smaakmaker" van velen, zeker van de liefhebbers van hartig, Bourgondisch eten. Het is natuurlijk wel zo dat te veel zout eten vreselijk slecht is voor je gezondheid, zowat al je vitale organen lijden eronder, specifiek je hart en vaten, alsook je nieren. Patiënten met nier- of bloeddrukproblematieken weten het al: zout is een grote boosdoener! ... Maar, wat dan met je eten? Velen vinden maaltijden met weinig of geen zout heel erg flauw.
Gelukkig kan je léren om erg smaakvolle maaltijden te bereiden, zonder of met amper zout! Het is wel degelijk mogelijk. Voor sommige mensen betekent dit dat ze de avontuurlijke toer op zullen moeten qua kruiden en specerijen, maar de nieuwe wereld van smaken die je daardoor leert kennen is het meer dan waard.
Lees ons nieuwste blogartikel om te ontdekken hoe je lekker kookt zonder zout, zonder in te boeten aan smaakbeleving!
Je kan het blogartikel hier terugvinden.